MIPIM ? kinnisvarahaide Meka

ÄP 09. aprill 2001, 00:00

http://www.mipim.com

Maailma suurim kinnisvaramess MIPIM meelitas sel aastal Cannes?i kokku üle 18 000 kinnisvaraärimehe üle kogu maailma.

Oma stendidega olid kohal mitte ainult Euroopa pealinnad ja kinnisvaraarendajad, vaid ka USA ja Euroopa finantsinstitutsioonid. Teabe ja kontaktide hulga poolest, mida MIPIM pakub, on tegemist tõelise kinnisvaraärimeeste Mekaga. Põhjus, miks enamik messikülastajaid Cannes?i tulevad, on oma kohaleoleku vajaduse tunnetamine. Või nagu kinnisvaramaailmas öeldakse ? kui sind ei ole MIPIMis, siis sind ei ole olemaski. Esmakordseid külastajaid tuleb siiski hoiatada, et messi suuruse tõttu on seal raske kohe toimuvast ülevaadet saada ja seetõttu võib kasutegur osutuda loodetust väiksemaks.

Viiendat korda Cannes?i kinnisvaramessil käinud Ober-Hausi juhatuse esimees Paul Oberschneider nimetas oma osalemise peaeesmärgiks kohtumisi äripartneritega. ?Üks põhilisi jututeemasid oli informatsiooni vahetamine pankade laenutegevuse ning käimasolevate projektide kohta,? iseloomustas Oberschneider. ?Ober-Hausi jaoks oli osalemise kõige olulisem tulem otsekontaktide sisseseadmine Euroopa pankadega, kes huvitusid meie laienemisest Poola.?

Teise Eestit Cannes?is esindanud firma NT-Exchange.com juhatuse esimees Lembit Loo ütles, et esmajoones üritati messil maad kuulata kinnisvara haldamist hõlbustava IT-lahenduse Oracle Property Manager kasutusvõimaluste kohta nii meil kui ka Euroopas. ?Räägitagu mis tahes, aga Eesti on IT-rakenduste kasutamise poolest siiski veel lapsekingades ,? nentis Loo. ?Mujal on internetipõhised rakendused saanud tunnustatud arengusuunaks, seda muuhulgas ka kinnisvarafirmade seas.?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing