Eestist endast sõltub enam kui Argentinast

10. aprill 2001, 00:00

Eile esitletud majandus- ja rahandusministeeriumi ülevaade Eesti majanduse kohta pole just rõõmustav. Valitsus ootab selleks aastaks 5,5protsendilist majanduskasvu, mis viib meid kahtlemata edasi, kuid mitte loodetud kiirusega. Peamine pidur on valitsuse arvates jahtuv maailmamajandus, sh rahasüsteemi maavärinad Türgis ja Argentinas.

Seda, mis mujal toimub, tuleb loomulikult teraselt jälgida. Kuid pilguga, kuidas ise paremini teha, mitte solidaarselt maha jahtudes. Suuri majandusi iseloomustab inerts, kuid üks mobiilne väikeriik nagu Eesti peaks sellest vaba olema. Vähemalt mõtteinertsist. Teisisõnu, looda kõigevägevama (näiteks ELi ja USA) peale, aga ära ka ise maga.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing