Detailne infopakett ustest ja akendest

11. aprill 2001, 00:00

http://www.uksetehas.ee

Internetiaadressil www.uksetehas.ee asub Haapsalu Uksetehase kodulehekülg, kus on väljas täiuslik valik kõikvõimalikke uste ja akende lahendusi. Seega sobiv lehekülg inimestele, kes plaanivad lähiajal oma kodus või töökohal uste või akende vahetamisega algust teha.

Külastaja saab infot sise- ja välisuste, laminaatuste, korteriuste, sauna- ja garaa?iuste kohta. Pakutakse ka põhjalikku puit- ja puitalumiiniumakende tutvustust.

Iga tooterühma kohta on olemas pildigalerii koos põgusa tutvustusega. Täpsemalt saab toodete kohta lugeda, kui klikata ?tehnilise info? peal ? seal tuuakse välja kogu toote spetsifikatsioon, alates kasutatud materjalidest, lõpetades tootele antava garantiiajaga.

Positiivne on samuti asjaolu, et leheküljel on ära toodud uste ja akende hinnad. Soovituste jagamise osas on www.uksetehas.ee üsna kidakeelne, kuid pisikesi näpunäiteid toodete kasutamise kohta siiski leiab.

Lehekülg on professionaalselt koostatud, näeb kena välja ning seal on lihtne vajaminevaid teemasid üles leida.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing