Äripäeva Kirjastus teenis rekordkasumi

11. aprill 2001, 12:44

Äripäeva Kirjastus teenis märtsis läbi aegade kõige suurema ühe kuu kasumi 2,93 mln krooni. Kirjastuse käive oli märtsis 10,62 mln krooni, mis on samuti rekordiline.

Käesoleva aasta kolme kuu kokkuvõttes on Äripäeva kirjastus teeninud 25,31 mln kroonise käibe juures 3,51 mln krooni kasumit. Möödunud aasta sama ajavahemiku näitajad olid 20,13 mln krooni käivet ja 1 mln krooni kasumit. Seega käibe kasv aastatagusega võrreldes 25,7 protsenti ja kasumi kasv 3,5 korda.

Äripäeva Kirjastuse märtsikuu hea tulemuse kindlustas tugev reklaamimüük, kus Äripäev on müügimahult üleriigiliste lehtede osas jätkuvalt turuliider. Aasta jooksul on Äripäeva tellijate arv tõusnud enam kui tuhande võrra kuni 15 600ni.

Üliedukalt on käivitunud ka Kirjastuse tänavune uus projekt, seminaride ja konverentside korraldamine, planeeritust paremini on läinud ka Äripäeva käsiraamatutel ja venekeelsel nädalalehel Delovõje Vedomosti.

Ainsana jäi märtsis Äripäeva Kirjastuse toodetest miinusesse mais ilmumise lõpetav majandusajakiri Tulu. Ligi 40 000 kroonine miinus oligi osalt seotud just lõpetamiskuludega.

Aasta kasumiks planeerib kirjastus 15 miljonit ja käibeks enam kui 100 miljonit krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing