IT-kolledzh sai Aasta Haridusauhinna

11. aprill 2001, 14:34

Eesti Infotehnoloogia- ja Telekommunikatsiooniettevõtjate Liit (ITL) andis messi Kontakt 2001 avamisel IT Kolledzhile üle Aasta Haridusauhinna.

Konkursi võitjad kuulutati välja teabemessi Kontakt 2001 avamisel täna Sakala keskuses. Haridusauhinna 2000 võtsid vastu Eesti Infitehnoloogia sihtasutuse juhatuse esimeees Tõnis Sildmäe ja rektor Kalle Tammemäe.

'Lisaks juba korduvalt välja antud Aasta Idee, Aasta Tegu ja Aasta Tegija tiitlitele annab ITL tänavu välja haridusauhinna, sest haridus läbib horisontaalselt kõiki nimetatud teemasid ja väärib seetõttu eraldi äramärkimist,' ütles ITLi president Andres Haamer.

ITL andis Haridusauhinna välja tänavu esmakordselt. Auhinna eesmärgiks
on tunnustada möödunud aastal infotehnoloogia- ja telekommunikatsioonihariduse (IKT) valdkonnas tehtud märkimisväärset tegu. Tiitlit kavatsetakse omistada ka tulevikus, kui IKT haridusvallas tehakse aasta lõikes silmapaistev tegu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing