Auhind ettemaksuga

16. aprill 2001, 00:00

Reedel sai peaminister Mart Laar 2000. a maksumaksja sõbra auhinna. Maksumaksjate liit juhib õigusega tähelepanu, et auhinna täielik väärimine eeldab maksukoormuse alandamist 33,8 protsendini SKPst aastaks 2004. 2000. a oli üldine maksukoormus 36%.

Missugused on maksumaksja etteheited? Valitsus rakendab 2002. a noortele kohustusliku kogumispensioni, nn II samba, mis neelab 2% brutopalgast, ent peaks olema vabatahtlik. Efektiivsete ja vastutustundlike tööandjate maksukoormasse lisandub töötuskindlustuse maks. Juunist rakendub tähtajatu kohustuslik liikluskindlustus ? arusaamatu. Veel tuleb lisada ELi dikteeritud aktsiisid, riigilõivud jne.

Mart Laaril on raske auhinda õigustada, aga ta siiski peab seda tegema.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing