Norma omanikud toodavad jäätist

16. aprill 2001, 00:00

Mai keskel hakkab Norma Liikmete ASile kuuluv AS Balbiino tootma pankrotistunud Raku karusloomakasvatuse hoonetes jäätist. Tootmisse investeeriti 20 miljonit krooni, projekti tasuvusajaks plaanitakse neli aastat. ?Ni?? on olemas heal kodumaisel jäätisel, mis on lääne tasemel kvaliteediga ja Eesti tasemel hinnaga,? rääkis Balbiino juhataja Aarne Solvak. Ta lisas, et Balbiino kardab Valiot, kes võib siia paisata tohutu investeeringu, teha dumpingut, Eesti piimatööstuse välja suretada ja siis hinnad lakke kruvida.

Hetkeseis: Jäätisetööstus on Eesti toiduainetööstuse üks kiiremini arenenud haru. Kartused, et Valio hakkab turgu kontrollima ei ole täitunud. Eesti turul on edukad olnud just kohalikud tootjad.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing