Linoleumi moodi materjalist saab kontori teadetetahvel

Tarmo Titov 18. aprill 2001, 00:00

Korkplaat Bulletin Board pakub tavapärasest pisut erinevat võimalust kontoris teadete ja muude vajalike paberite seinale kinnitamiseks.

Bulletin Board on 6 mm paksune rullmaterjal, millega on võimalik ühildada kaks olulist asja ? kõigepealt anda tühjadele kontoriseintele värvikas ja omanäoline välimus ning lisaks sellele funktsionaalsus: Bulletin Board võimaldab knopkat või nööpnõela kasutades kinnitada kõik vajalikud paberid seinal nähtavasse kohta.

Bulletin Board on tegelikult linoleumi täiendtoode ning seetõttu ei müüda teda kontoritarvete poodides. Sarnaselt naturaalse linoleumiga on ta tehtud puhtalt looduslikest komponentidest - linaseemneõli, puuvaik, korgijahu ja mineraalsed sideained (lubjakivi ning pigmendid). Aluspõhjaks on d?uutkangas, mis annab materjalile mõõtmete stabiilsuse.

Bulletin Board on tänu korgi sisaldusele väga elastne, mistõttu temasse surutud rõhknaela eemaldades kahaneb auk mõne aja möödudes praktiliselt nähtamatuks. See omadus teebki temast suurepärase materjali näiteks teadetetahvlite jaoks.

Kuna materjali laius on 122 sentimeetrit ning seda on 12 erinevas värvitoonis, võib Bulletin Boardi kasutada väga laialdaselt: katta sellega terveid vaheseinu, näiteks nõupidamise- ja väiksemate konverentsiruumide seinu, lõigata välja erineva kujuga teadetetahvleid jne.

Bulletin Board ei nõua erilist hooldust. Aeg-ajalt võib teda puhastada tolmuharja või niiske lapiga.

Bulletin Boardi alternatiivina on traditsioonilised kontori teadetetahvlid näiteks kangaga kaetud tahvel, mille külge kinnitatakse teated kaardinõeltega. Kõige lihtsam variant on aga kartongist valmistatud liimitahvel, mille puhul teade kinnitatakse otse tahvli kleepuvale pinnale.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing