Arvutispetsialist Valdo Praust kirjutas raamatut digiallkirjast

18. aprill 2001, 12:12

Andmekaitse Inspektsiooni nõunik, arvutispetsilist Valdo Praust tutvustas täna oma raamatut digitaalallkirjast.

'Digitaalallkiri, mis Eestis sai seaduse jõu neli kuud tagasi, on üks olulisimaid tehnilisi vahendeid, mis võimaldab meil siirduda infoühiskonda, asendades paberkandjal dokumendid, arvutis hoitavate ja töödeldavate digitaaldokumentidega,' ütles raamatu autor Valdo Praust. 'Näiteks vajavad digitaalallkirja hädasti kõik tähega 'e' algavad populaarsed nähtused - e-äri, e-riik, e-valitsus, e-õpe jms.'

'Ilmuv raamat on hädavajalik metoodiline lugemisvara igaühele, kes soovib digitaalallkirja nii oma igapäevaelus kui ka ärides kasutada, saades nii osa saada arvutite ja Interneti poolt pakutavatest headest omadustest,' lisas ta.
Täiendavat teavet raamatu kohta leiate raamatu <#tutvutuslehelt=http://www.hot.ee/allkiri/>

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing