Tartu õlletehas joogituru liidriks

18. aprill 2001, 11:56

A.Le Coq Tartu Õlletehasest on saanud suurim joogitootja Eesti siseturul, edastas Tartu õlletehas oma pressiteates.

Kokku müüs Tartu õlletehas selle aasta esimeses kvartalis siseturul 8,8 miljonit liitrit õlut, siidrit, longerot, karastusjooki ja vett.

Võrreldes eelmise aastaga kasvas õlletehase müük Eestis protsenti, samal ajal kui koguturd vähenes 3 protsenti. A.Le Coq Tartu Õlletehasele kuulus märtsis 40,1% kodumaisest õlleturust, 64% siidriturust, 42% longeroturust, 23% karastusjookide turust ja 11% veeturust, teatas ettevõte.

'Peamine edu seisnes esimese kvartali väga heas õlle ja siidri müügis ning üliedukas limonaadi kampaanias,' kommenteeris Tartu õlletehase juhataja Tarmo Noop jookide koguturu liidripositsiooni ülevõtmist Saku õlletehaselt.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing