Arvutit ostetakse aina rohkem Internetist

Kaido Einama 19. aprill 2001, 00:00

Aprillis odavnenud kodumaised arvutid on nüüd arvutihinnaindeksisse leitud Pentium III protsessoriga. Enam pole vaja sellist konfiguratsiooni tikutulega otsida. Ka arvuti tellimine on läinud lihtsamaks. Microlinki e-poest www.arvutid.com osteti eelmine kuu ligi 30 kõikidest Microlinki arvutitest, kuna ka edasimüüjad hakkasid kasutama seda mugavat võimalust veebis omale sobiv arvuti kokku panna. Veebis saab teisigi arvuteid kokku panna ja arvutada, palju üks või teine komponent juurde toob hinnale. Ka Max & Modem salongi kodulehel www.max.ee saab Delli arvuteid oma maitse järgi komplekteerida.

Compaqi arvuteid müüvas Kungla Dialoogis pole enam leida alla 128 MB mäluga lauaarvuteid, kuna see maht on maailma suurima arvutitootja pakutavatel uutel marvutitel nüüd miinimum.

Windows 2000 operatsioonisüsteemiga tööjaamal vähemast enam ei piisa ka. Kuid endiselt müüdava Windows 98 operatsioonisüsteemiga saab veel ka vähema mäluga lauaarvutis hakkama, kuigi kauaks sellest tõenäoliselt ei jagu.

Välismaiste arvutite hinnatõusu taga ongi mõnede väliskaubamärgi müüjate puhul antud keskmisest paremad parameetrid, mis hinnale lisa toovad.

Keskmiselt on siiski hinnad jäänud välismaistel arvutitel samaks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:23
Otsi:

Ava täpsem otsing