Merike Ojasson • 18. aprill 2001 • 1 min
Jaga lugu:

Tallinn annab Tallinna Soojuse 30-ks aastaks rendile

Tallinna linnavalitsus toetas oma tänasel istungil ideed, et anda Tallinna Soojus 30 aastaks rendile.

'Tallinna Soojus ei ole monopoolne ettevõte. Tallinnal ei ole tehnilist ega majanduslikku huvi selles osaleda. Linnal oleks mõistlik üldse sellest ettevõttest välja tulla. Rendile andmine on müügi pehmem variant,' ütles linnapea Jüri Mõis.

Tallinna Soojuse rendileandmise teemaga hakkab tegelema ajutine komisjon, mille esimees on abilinnapea Ivar Virkus. Komisjoni liikmete seas on ka AS Tallinna Soojuse nõukogu esimees Vladimir Masterov ning juhatuse esimees Jaak Ziugov.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt