TEA kirjastus hindab raamatumessi kesiseks

19. aprill 2001, 17:51

19.?21. aprillini Reval Hotell Olümpia konverentsikeskuses toimuvast IV Balti rahvusvahelisest raamatumessist otsustasid eemale jääda mitmed Eesti kirjastused, nende hulgas ka TEA Kirjastus, väidab TEA Kirjastuse ekspordijuht Olavi Valner.

TEA Kirjastus pidas liiga tagasihoidlikuks messi rahvusvahelist taset. Hoolimata väidetavast rahvusvahelisusest on väliskirjastuste osakaal messil väga väike ? välisesindajate stendid võib kahe käe sõrmedel üles lugeda.

Pressis on mainitud 250 osavõtjat, kuid enamik neist eksisteerib vaid kataloogides, väidab Valner. Tegelikult on kohal paar kirjastust nii Leedust kui Lätist, paar-kolm Inglismaalt ja mõni üksik mujalt.
Puuduvad Ungari, Poola ja Venemaa kirjastused, kes on alati võtnud osa teistest messidest Lätis ja Leedus. Kui rääkida naabritest, on Soomest esindatud üksainus kirjastus ja sedagi imeväikese väljapanekuga.

TEA Kirjastuse hinnangul ei kanna tänavune raamatumess rahvusvahelise messi nime välja.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing