Toivo Tootsen peab Tallinna volikogu otsustusvõimetuks

19. aprill 2001, 17:46

Keskfraktsiooni esimehe Toivo Tootseni sõnul ei ole Tallinna võimuliit enam otsustusvõimeline. 'Mitmed poliitikud on varemgi arvanud, et koalitsioonil ei jätku tegelikult hääli, tänane hääletamine tegi selle järjekordselt kõigi jaoks avalikuks,' väidab Tootsen Keskerakonna avaldatud pressiteates.

Pressiteate kohaselt kamandas volikogu esimees Rein Voogi hääletamise ajaks volikogu istungile nii äsjasünnitanud kui ka sünnitusootel olevad naised, aga juba kolmandat korda ei saanud koalitsioon linnavolikogus vajalikke hääli kokku.

'Veelkord tuleb nentida - Tallinnas on võimatu stabiilne võim ilma keskerakonnata,' kinnitas Tootsen.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing