Narvas tuleb esinduslik tööstuskonverents

20. aprill 2001, 10:24

Välisinvesteeringute agentuur, Ida-Viru maavalitsus ja Narva linnavalitsus korraldavad kuu aja pärast, 18. mail Narva linnuses rahvusvahelise tööstuskonverentsi ?Narva Foorum ?01?, millel osalevad kohalike töösturite kõrval suurfirmade esindajad Venemaalt, Lätist, Leedust, Rootsist, Taanist ja Saksamaalt.

Narva linnapea Imre Liivi sõnul on foorumi eesmärk aidata kaasa tööstussektori väärtustamisele ning kohalike ja välismaa ettevõtjate vaheliste suhete arendamisele.

?Ida-Virumaale koondub tööstuse tuumik ning Narvast saab Euroopa Liidu tulevane piirilinn,? märkis Liiv, põhjendades Narva valikut konverentsikohaks.

Eelkõige töösturitele suunatud konverentsile oodatakse teiste hulgas SRÜ Elektroenergeetika Komitee esimeest, Fortumi juhatuse esimeest ning Leningradi oblasti asekuberneri. Kokku oodatakse konverentsile ca 100 töösturit nii Eestist kui välismaalt. Kutsutud on puidu-, paberi- ja mööblitööstuse; metalli-, masina- ja aparaaditööstuse; kergetööstuse, toiduainetööstuse; keemia- ja ehitusmaterjalitööstuse; energeetika, transpordi, transiidi ning kinnisvara- ja finantssektori esindajad.

Konverents algab tööstussektori ja riigi koostööd käsitleva sessiooniga. Teisel sessioonil hindavad kohalikud suurettevõtjad Eesti tööstuse hetkeseisu. Kolmas sessioon keskendub tööstussektori võimalustele ja ohtudele, analüüsib nn uue majanduse mõju ning vaatab tulevikku.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing