Ülo Toomsalu • 20. aprill 2001 kell 6:19

Hollandis tabati Eesti vargajõuk

Hollandi politsei võttis vahele üle kümne Eestist pärit inimese, kes varastasid poodides alkoholi ja sigarette, kirjutab SL Õhtuleht.

Viimasel ajal on Hollandi politsei pidanud kinni 2-3liikmelisi rühmi, keda on alust vargustes kahtlustada, ütles Interpoli Eesti esindaja SL Õhtulehele. Kokku on Hollandi politseinikud vahistanud üle kümne Eestist pärit inimese, kes lennujaama poodides väiksemates kogustes sigarette ja alkoholi varastanud. Midagi lähemat politsei tabatute kohta veel ei avalikusta.

Eesti saatkonnast Hollandis ei osatud eile kinnipeetute kohta midagi öelda, sest saatkonna poole pole neist keegi pöördunud. Eesti politsei esindaja ütles SL Õhtulehele, et praegu käib asja uurimine; mis vargusega vahele jäänud eestimaalastest edasi saab, selgub eeluurimise käigus.

Hetkel kuum