ET avab Tallinna Keskhaiglas 5 mln maksnud sidelahenduse

23. aprill 2001, 09:50

Täna annab ASi Eesti Telefon juhatuse esimees Valdo Kalm Tallinna Keskhaiglale üle viis miljonit krooni maksnud telekommuniaktsiooni terviklahenduse, mis hõlmab kuue haiglahoone kõne-, andmeside ja valvesüsteemi.

'Ühtsesse võrku on ühendatud 450 telefoni ja 200 arvutitöökohta, millest 19 on varustatud optilise telekommunikatsioonikanaliga telemeditsiini tarbeks,' ütles ET pressiesindaja Anu Vahtra. 'Kasutusse antav sidelahendus tagab haigla töötajatele juurdepääsu haigla info- ja andmebaasisüsteemile ning interneti kaudu avanevatele võimalustele.'

Täna kell 15 toimuval pressikonverentsil võtab sõna ka Tallinna Keskhaigla peaarst Andrus Mäesalu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing