Rain Lõhmusega seotud IT-firma annab välja juhtimisraamatu

23. aprill 2001, 10:05

Investeerimispankur Rain Lõhmusega seotud IT-firma AS Itera Süsteemid ja konsultatsioonifirma Goldratt Baltic annavad sel sügisel eesti keeles välja rahvusvaheliselt tunnustatud juhtimisteoreetiku Eliyahu Goldratti värskeima raamatu 'Vajalik, kuid mitte piisav '.

'Goldratti eestinduse väljaandmises osalemine on osa meie uuest äriprofiilist. Oleme turu nõudlusele reageerides kasvanud järk-järgult infotehnoloogiaettevõttest integreeritud IT- ja ärilahendusi pakkuvaks firmaks, ' ütles Itera Süsteemid juhatuse esimees Teet Rannut.

Goldratt Baltic Network juhataja Heiti Paku hinnangul ärgitab Goldratti uus teos mitmeid juhtimise käibetõdesid ümber vaatama samuti nagu kõik selle autori Eestis ilmunud raamatud 'Eesmärk', 'Asi pole vedamises' ja 'Kriitiline ahel'.

'Teoses 'Vajalik, kuid mitte piisav' on Goldratti oma ärifilosoofias võtnud ette uue tahu: juhtimise ja infosüsteemide vahelised seosed ning IT kasutamata potentsiaali avastamise,' märkis Pakk.

Lisaks Goldratti uudisteose tõlke väljaandmisele planeerivad koostööpartnerid eeloleval sügisel juhtimise ja IT-teemalise konverentsi korraldamist.

AS Itera Süsteemid on infotehnoloogiafirma, mille põhiomanikuks on NEV fond. Ettevõtte loodi 20 miljoni kroonise omakapitaliga ning suuremateks klientideks on EMT, Salva Kindlustus, Eniro Eesti, Trio LSL, Mustamäe Haigla, Kroonpress, Reisiekspert, Meresidekeskus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing