Inno Tähismaa • 23. aprill 2001 kell 14:22

Meelis Lao avaldus seotuse kohta Peterburi allilmaga

Järgneb ärimees Meelis Lao avaldus tema võimaliku seotuse kohta Peterburi allilmaga:

Eelmise nädala lõpus avalikkusele välja öeldud ütlused, et olen seotud Peterburi maffiaga, on alusetu laim. Tegutsen ärimaailmas juba mitmeid aastaid ning minu tegevus on kõigile olnud avatud ja kontrollitav.

Olen mitu aastat ajanud äri Venemaaga, tegeledes metalli ja naftatoodete transiidiga Venemaalt läände. Selleks on mul välja kujunenud oma kindlad äripartnerid, kelle tooteid vahendan. Kõik minu äritehingud on tehtud ametlikult.

Täna kinnitas fakti, et jutt minu väidetavast seotusest Peterburi maffiaga on alusetu, ka FBI esindaja.

Ajakirjanduses avaldatud pressiteated ja artiklid on selgelt poliitiliste ringkondade omavahelise võitluse üks vahend. Olen alati öelnud, et mind poliitika ei huvita ning olen püüdnud sellest eemale hoida. Mul on väga kahju, et Eesti poliitikud soovivad minu ja linnapea Jüri Mõisa tutvust ära kasutada omavahelises poliitilises võimuvõitluses.

Meelis Lao.

Hetkel kuum