24. aprill 2001
Jaga lugu:

Abilinnapea Leemetsale tuli erakonnakaaslase avaldus üllatusena

Reformierakondlasest Tallinna abilinnapea Ants Leemetsa sõnul tuli talle abilinnapea Priit Vilba lahkumispalve üllatusena, ehkki usalduse kaotusest ja võimalikust tagasiastumisest oli varem juttu olnud.

?Nüüd, kus ma olen avaldust lugenud. Ma arvan, et see on siiski kõikide poliitikute saatus, kui nad ühel või teisel põhjusel on usalduse kaotanud. Arvan, et Vilba teeb selle käigu teadlikult ? alati ei lähe kõik nii nagu tahad,? ütles Leemets EPL Online?ile.

Leemetsa sõnul ei saa miski Tallinna linnavalitsuses jääda samaks, sest pinged on olemas. ?See on fakt. Ja linnavalitsus pole mitte asi iseeneses, vaid mäng käib alati 64 piires (volikogu liikmete arv ? toim). Me peame vaatama, kuidas käitub Isamaaliit, kuidas teised,? osutas ta.

Abilinnapea kinnitusel kavatseb linnavalitsus tänases Eesti Päevalehes avaldatud ES Turu-uuringute koostatud uurimuse tulemustest palju õppida. ?Kui 65 protsenti vastajatest mind ja minu tegemisi ei tea, siis on see tõsine märk. Just nagu poolaastahinne koolis,? leiis ta.

Jaga lugu:
Hetkel kuum