Ülo Toomsalu • 24 aprill 2001

Grasso mõrva taga võivad olla suhted naistega

Eile mõrvatud Itaalia ärimehe Salvatore tapmise taga võivad olla suhted naistega, kirjutab SL Õhtuleht.

?Palju just infot ei ole,? ütles eile Itaalia politsei Eesti esindajaga tihedat koostööd teinud Tallinna kriminaalpolitsei komissar Artur T?ulitski. Rööv see polnud. Tapetu nahkmapp jäi ukse kõrvale lebama nii, nagu see laskude ajal kukkus. Ärimehe edev ja kallis hõbedane Alfa Romeo 166 seisis tema kodu lähedal Vene tänavas puutumatult.

Ehkki politsei uurib ka mehe äriasju, oli tuttavate sõnul tema elu silmanähtavaim konflikt seotud varasema venelannast elukaaslase, Grasso nelja-aastase poja emaga.

Grasso sõprade hulgas liikus eile esialgu üsna ebamäärane info, et mõrva põhjus võib peituda läinud pühapäeva õhtul ööklubis Amigo olnud tõsises kokkupõrkes. Kas konflikt puhkes naiste, äri või mingilt muult pinnalt, jäi eile vastuseta.

Hetkel kuum