Konkurentsiamet tikub hindu kujundama

25. aprill 2001, 00:00

1. aprillil ei tasu teha tähtsaid otsuseid ega algatada uusi projekte ? Eesti Telefon kehtestas 1. aprillist ühtse kõnehinna üle Eesti ja tõstis ühtlasi kõneminuti hinda. Eile leidis konkurentsiamet, et ET tegi halba nalja. See nali võib ET-le maksma minna kuni 130 miljonit krooni, kui ta ei muuda tariife.

Konkurentsiameti sekkumine telefoniteenuste turul toimuvasse paneb õlgu kehitama ? ehk pole riigiamet märganud, et riiklikult kehtestatavate hindade aeg hakkab ümber saama ja nüüd kujundab hindu turg. Ja turg toimib niigi. Täna pakuvad ET konkurendid Uninet ja Tele2 kohalikku kõnet juba ETst odavamalt. See on parim viis avaldada survet ET-le.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:24
    Otsi:

    Ava täpsem otsing