Liviko ja EMEX jõuavad müüki

25. aprill 2001, 00:00

Erastamisagentuuri nõukogu kinnitas erastamisnimekirja Liviko ja EMEXi viie protsendi aktsiate erastamise. Erastamisagentuuri peadirektor Väino Sarnet ütles, et Liviko ja EMEXi aktsiad saavad turul vabalt kaubeldavaks. Erastamisagentuur on arutanud ka ülejäänud aktsiate erastamist, kuid seni pole veel mingit otsust langetatud.

Sarneti sõnul on vähemusaktsiate müügi eesmärk on firma aktsiate turuväärtuse väljaselgitamine. EMEXi peadirektor Toomas Keridon ei uskunud, et viie protsendi aktsiate müük näitaks ära ettevõtte ülejäänud aktsiate hinna.

Hetkeseis: EMEXi ja Liviko erastamine oli poliitikutele valus teema ja seetõttu võttis ka aega. Mõlemas ettevõttes sai kontrolli tegevjuhtkond, kes siis oma aktsiad hiljem edasi müüs. Liviko kuulub nüüd Jüri Käole ning EMEX soomlastele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:24
    Otsi:

    Ava täpsem otsing