Ülo Toomsalu • 25. aprill 2001
Jaga lugu:

Mart Poom ManU nimekirjas esimene

Mainekas Inglise päevaleht Guardian teatas eile oma internetiväljaandes, et Manchester Unitedi jalgpalliklubi kavatseb uueks hooajaks värvata põhiväravavahi Fabien Barthezi kõrvale konkurentsivõimelise võistleja. Kandidaatidest tõsteti artiklis ainsana nimeliselt esile Mart Poomi, kirjutab Eesti Päevaleht.

Eesti koondise ja Derby County väravavaht Mart Poom viibis eile terve päeva konverentsil ja tema mobiiltelefon oli hilisõhtuni välja lülitatud. Poomi Inglismaale müünud FC Flora presidendi Aivar Pohlaku hinnangul on seekord asi tõsisem kui aastapäevad tagasi, mil esmakordselt Poomi ja Manchester Unitedit seostati.

?Siis oli tegu kõlakaga, nüüd vastab ilmselt tõele see, et Mart on peatreener Alex Fergusonile silma jäänud,? kommenteeris Pohlak. ?Aga ma rõhutan, et asi on Poomi üleminekust ManUsse veel väga kaugel. Paistab, et Ferguson soovib uueks hooajaks meeskonda uuendada. Selleks tehakse neli kuni kuus väga jõulist ostu ning teist sama palju mehi ostetakse veel mööbliks.

?Derbylt võib ju ManU Poomi suhteliselt odavalt kätte saada, kuid raha pole ManU-le mängijate ostmisel probleemiks. Kui meest tahetakse, siis ta ka ostetakse. Küsimus on selles, kas Ferguson valib Poomi või mitte. Minu arvamus on, et nii head väravavahti annab teistest Inglise klubidest tikutulega otsida,? ütles Pohlak.

Jaga lugu:
Hetkel kuum