Mobiiliweb pakub tarkvara

ÄP 26. aprill 2001, 00:00

Laadimisvõimaluste nimekiri on aukartustäratavalt pikk, sealhulgas viidatakse, kui fail asub mingil teisel kodulehel.

Mobiiltelefonide tutvustused, mida Mobiiliweb?is on väga pikk nimekiri, on suletud, sest omaniku teatel ?ei jõua ta praegu sellega tegeleda?. Siiski saab Mobiiliweb?ist vähemalt ülevaate maailma eri mobiilitootjate mudelite nimedest-numbritest.

Samasugune väga põhjalik ülevaade on tabeli kujul toodud ka mobiilioperaatorite kohta, seda koos võrgukoodi, infotelefoni numbri ja kasutatava sagedusega. Huvitav link on Mobiiliweb?is lisavarustus, sest sealt leiab nii mõnegi põneva toote, mida Eestis ei pakuta ? näiteks päikeseenergial töötav mobiiliaku laadimise seade, Ericssoni toodetud käekell, millega saab vastu võtta SMSi ja e-posti.

Muidugi ei puudu veebiküljelt nn salakoodid, millega saab kontrollida, aktiveerida ja tühistada mõningaid telefonis olevaid teenuseid. Samuti sisaldab koduleht kuulutustekülge. Mobiiliweb tutvustab küll kahte välismaal asuvat ja eelmisel aastal Eestis populaarsust võitnud lehekülge, kust saab tasuta lühisõnumeid saata, kuid ei teavita külastajaid ametlikest, Eesti operaatorite poolt oma kodulehel avatud samadest võimalustest. Abiinfo leht annab vastuse mõningatele põhilistele mobiilikasutajal tekkivatele küsimustele.

Kuigi Mobiiliweb?i omanik on püüdnud luua ka sidealase foorumi oma kodulehe juurde, ei ole see veel käivitunud. Mobiiliweb?i peaks aeg-ajalt uuendama, muidu vananeb info liiga kiiresti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing