Balti Laevaremonditehas loodab Venemaalt laevatellimusi

26. aprill 2001, 12:52

Sel nädalal esitleb Balti Laevaremonditehas (BLRT) Kaliningradis toimuval Venemaa sadamate nõupidamisel oma hiljuti valminud poilaeva Nadezda, lootes saada uusi tellimusi 14 miljonit krooni maksva laeva ehitamiseks.

BLRT peadirektor Fjodor Berman ütles, et Venemaa erinevates sadamates ja ka Eestis on väga suur nõudmine madalas vees töötavate laevade järele. Juba on sedalaadi laeva vastu huvi üles näidanud Doni äärse Rostovi sadam, aga ka Leedu Klaipeda sadam.

Berman, kes naases mõni päev tagasi Kaliningradist Nadezdale Vene Föderatsiooni lipu heiskamise tseremoonialt, ütles, et poilaeva meeskond kiitis laeva mehhanismide töökindlust ning juhtimis- ja tööorganite otstarbekat paigutust, samuti ruumide mugavust.

Märtsis Kaliningradi mereadministratsiooni tellimusel valminud poilaev Nadezda oli BLRT-le esimene välistellimus laevaehituse vallas. Alus valmis seitsme kuuga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing