Kolmel alal ühekorraga

ÄP 27. aprill 2001, 00:00

Homme saab Otepääl näha üht omapärast ja Eestis seni veel tundmatut triatlonivormi.

Võistlus koosneb kolmest erinevast mittetraditsioonilisest etapist, mida seob üks ühine joon ? orienteerumine. Esimene etapp ongi maastikul orienteerumine. Etapi ligikaudne pikkus on 10 kilomeetrit ning võistlejatel on abiks korraldajate poolt antud kaart. Lubatud on kasutada ka kompassi.

Järgmised ca 10 kilomeetrit tuleb võistlejatel kontrollpunkte otsida aga kanuus mööda jõgesid kahlates. Kanuu on korraldajatelt, kohustuslikult peavad võistlejad kandma päästevesti.

Kolmas etapp on jalgrattaetapp. Sõiduvahend peab igaühel endal olema ning ilma kiivrita rajale ei pääse. Teejuhiks kontrollpunktide avastamisel jällegi abimees ? kaart. Rattaetapi pikkus on ca 30 km.

Kogu võistlus on pealtvaatajatele hästi jälgitav. Nii etapivahetused kui ka start ja fini? asuvad ühes kohas ? Pühajärve staadionil. Võistkonnad on kolmeliikmelised ja start antakse ühisstardist. Lihtsaks teeb võistluse jälgimise ka see, et erinevaid võistlusklasse ei ole. Osa võtab 50 võistkonda, korraldajate sõnul on võistlusele registreerunute seas Eesti tippklassi tegijaid ka teistelt spordialadelt. Auhinnad ja karikad ootavad kolme esimest kolmikut, eraldi premeeritakse parimat nais- ja segavõistkonda. Kõigi osalejate seas läheb loosi Hawaii Expressi 10 000kroonine kinkekaart.

29. aprillil kell 10
Otepää, Pühajärve laululava
info 050 92 259

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:08
    Otsi:

    Ava täpsem otsing