Liberaalne majandus ajas kopsu üle maksa

27. aprill 2001, 00:00

Suurerastaja Ülo Pärnits ja majandusteadlane Janno Reiljan mõistavad üheselt hukka Eesti liberaalse majanduspoliitika, nõudes kaitsetolle ja riigi toetust erastatud suurettevõtetele. Ülo Pärnits materdab ajakirjanduses Eesti majandussaavutusi, luues praegusest majandusest keskaegse pildi, kus kahe elu ja surma vahel vaakuva vaala ? tööstuse ja põllumajanduse ? otsas kihutavad maailmas täissöönutena ringi pangandus, kindlustus, kaubandus ja teenindus.

Hetkeseis: liberaalse majanduse vastased ei ole kusagile kadunud ning 26 sotsiaalteadlast maalisid tänasest Eestist pea samasuguse pildi kui Pärnits viis aastat tagasi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:25
    Otsi:

    Ava täpsem otsing