26. aprill 2001 kell 6:50

Tallinna Radissoni hotelli avavad õhuakrobaadid

Täna õhtul kell 19 avavad õhuakrobaadid Radisson SASi Tallinna hotelli. Avamisele oodatakse enam kui 500 külalist.

Orienteeruvalt kell 22:15 saab alguse suurejooneline tule ja valguse etendus Radisson SASi hoone fassaadil.

Muusika ja valgusefektide saatel laskuvad hoone katuselt maa peale õhuakrobaadid, kelle esinemiskavale järgneb ilutulestik. Viimast iseloomustab tuledisaini originaalsus,­ tuli on ülesehitatud sümmeetriat silmas pidades ning on vaadeldav kõikidest ilmakaartest.

Ilutulestik algab ümber katuse ääre paigutatud roomaküünaldega, mis peaksid tekitama omamoodi tohutu vihmavarju või kübara efekti, kasvab üle neljast nurgast lastavatele patareidele ning lõppeb võimsa kogupauguga.

Eile harjutasid Soomest saabunud õhuakrobaadid hotelli välisseina mööda laskumist.

Hetkel kuum