Eksühispankur ja -telejuht plaanivad majandussaadet

27. aprill 2001, 08:17

Ühispanga endine asepresident Janek Mäggi tahab juhtida Eesti Televisioonis majandussaadet. Praegune PR firma Powerhouse juht Mäggi on abi otsinud juba Eesti TV endiselt peadirektorilt Toomas Lepalt, kirjutab SL Õhtuleht.

?Räägitud on ja plaane on peetud,? tunnistas ekspankur eile SL Õhtulehele. ?Muu hulgas olen asja arutanud ka Lepaga.? Täpsemalt ei soostunud Mäggi tulevikku avama, sest kõik on tema sõnul veel ideede tasemel.

?Igasuguseid plaane on,? vihjas ka Toomas Lepp eile SL Õhtulehele. ?Plaane on isegi rohkem, kui vaja. Kuid kõikidest neist on absoluutselt vara rääkida.?

Lepp siiski möönis, et telesaade võib sügisel tõepoolest teoks saada. Tema sõnul pole see võimatu, kuid plaanid võivad ka teostamata jääda ja ekraanile mitte jõuda.

?Mina pole sellest midagi kuulnud,? ütles eile Ringhäälingunõukogu koosolekule kiirustav ETV peadirektor Aare Urm, kes on Mäggi endine kolleeg Ühispanga päevilt. ?Võib-olla algab midagi mõnel teisel kanalil, kuid vähemalt Eesti Televisioonis pole sellest juttu olnud.?

Kuulnud, et lisaks Mäggile võib majandussaates tegev olla ka Toomas Lepp, välistas riigitelevisiooni praegune juht igasuguse koostöö. ?Siis on see saade meie majas välistatud,? kinnitas ETV peadirektor Aare Urm.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing