Q GSM käivitas e-arve teenuse

27. aprill 2001, 16:31

Nüüdsest on lepingulistel klientidel võimalik arveid saada interneti vahendusel, teatas Q GSMi pressiesindaja Jaana Aduson täna.

'Q GSMi e-arve valmis koostöös Eesti Maksekeskusega ning on kliendile
tasuta. E-arve teenust saab klient kasutada Q GSM-i virtuaalse
teenindusbüroo vahendusel ööpäevaringselt kõikjal, kus on võimalik pääseda internetti,' ütles Aduson. 'E-arved laekuvad kliendile alates järgnevast arveldusperioodist. Kui klient on tellinud ka kõneeristuse, laekub see koos e-arvega.'

'Q GSM virtuaalset teenindusbürood saavad täna kasutada Hansapanga internetipanga klientidest Q GSM lepingulised kliendid. Lähiajal soovib Q GSM pakkuda seda võimalust ka teiste Eesti pankade e-panganduse klientidele,' lisas Aduson.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing