Tapetud itaallase Grasso lähedased välistavad ärilistel motiividel mõrva

27. aprill 2001, 08:03

Mõrvatud Itaalia ärimehe Salvatore Grasso lähedased välistavad mehe tapmise ärikonfliktide tõttu ning on kindlad, et Eesti politsei suudab roimari leida, kirjutab Eesti Päevaleht.

?Kõik, mis Grasso tegi, oli väga selge ja läbipaistev. Tal polnud vaenlasi,? ütles ärimehe õde Anna Grasso, lisades, et politseinike sõnul pole tapja professionaal. ?Usun, et peagi leitakse mõrvar, sest politsei töötab kõvasti.?

Anna Grasso on veendunud, et Salvatore noorima poja ema Natalja on mõrvas süüdi. ?Kahju, kuid selline on minu sisetunne,? ütles ta. ?Aga loodan, et see pole nii.?

Anna poja Yuri Aristarco sõnul on liiga palju spekulatsioone ning tuleb ära oodata, kuni politsei loo lahendab.

?Muidugi Nataljal on võimalus pärandusele, kuid see ei tähenda, et ta on maksnud kellelegi, et tappa. Ei tohi kedagi enne kurjategija leidmist süüdistada,? ütles Aristarco, tunnistades, et Nataljal oli Salvatorega probleeme. Samuti on Natalja Grasso perega lõpuks ühendust võtnud.

Nime avalikustamisest keeldunud AS Sorgenti esindaja sõnul oli Grasso Itaalia äride ametlik esindaja Eestis ja teistes Baltimaades. ?Ta ei tundnud ega olnud kuidagi seotud Giovanni Sposatoga ega elanud mingisuguses Sitsiilias,? seisab AS Sorgenti avalduses. ?Grasso pole kunagi tõstnud elukaaslast Nataljat ega tema asju ukse taha.?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing