Kogu tõde kinnisvara õigusaktidest

ÄP 30. aprill 2001, 00:00

Kindlasti on õigusaktide rägastikus orienteerumisel hea abimees õigusaktide kogumik Kinnisvara, mis on süstematiseeritud, käepärane ja regulaarselt täiendatav õigusaktide kogu. Kogumik on mõeldud eelkõige inimestele, kes oma igapäevatöös puutuvad kokku kinnisvaraalaste seadustega. Väljaanne koosneb rohkem kui 1000 A4 formaadis leheküljest ning on jagatud seitsmeks peatükiks:
1. reform;
2. kinnistu moodustamine;
3. hindamine ja maksustamine;
4. asjaõigus;
5. tehingud;
6. kinnisasja olulised osad;
7. planeeringud.

Peatükid on jagatud kolmeks osaks: a) riigikogus vastuvõetud seadused, otsused; b) valitsuse määrused; c) ministeeriumite määrused. Õigusaktid on paigutatud kronoloogilisse järjekorda vastuvõtmise kuupäeva järgi ning nummerdatud. Seega on igal aktil oma kolmeastmeline aadress, mis koosneb peatüki, osa ja akti numbrist (näiteks 5.c.8).

Kogumik täieneb pidevalt, iga kuu saadetakse kliendile muudatused paberkandjal. Selle aasta alguses lisandus võimalus tellida täiendusi ka e-posti teel. Kogumikku saab tellida e-posti aadressil kirjastus@kve.ee või internetiaadressil www.kve.ee. Kogumik maksab 4700 krooni. Hind sisaldab aktuaalkujul kogumikku ja 2001. aasta lõpuni igakuiselt saadetavat ülevaadet. Tegemisel on ka kogumiku internetiväljaanne.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing