Starman lisab viis uut teleprogrammi

30. aprill 2001, 09:37

Eesti suurim kaabeltelevisioonifirma Starman viib ööl vastu kolmapäeva Tallinnas läbi oma kaabeltelevisioonipaketi ümberprogrammeerimise ja uuendamise, mille käigus lisatakse viis uut teleprogrammi, teatas Starmani tegevdirektor Peeter Kern.

Uuenduste käigus saavad Starmani kliendid Tallinnas juurde viis uut taevakanalit: ekstreemspordikanal Extreme Sports Channel, naistele suunatud Club ja kolm Discovery programmi - Discovery Civilization, Discovery Travel and Adventure ja Discovery Scy-fi.

Kerni sõnul ei too programmide lisandumine kaasa hinnatõusu, kaabeltelevisiooniteenuse kuutasu jääb klientidele samaks.

Starman muudab ka oma kaabelprogrammide asukohti, kuna senise süsteemiga ei olnud osa klientide telerid võimelised kõiki programme näitama.

Lisaks teeb Starman kaabel-TV klientidele pakkumise ka interneti püsiühenduse teenusega liitumiseks, ütles Peeter Kern.

Tallinlastest Starmani kliente puudutav muudatus toimub 02. mail kell 02.00 öösel. Küsimuste korral peaksid kliendid pöörduma Starmani klienditeeninduskeskuse poole telefonil (0) 677 9900. Vajaduse korral teostab Starman ka kõigil soovijail tasuta telerite ümberhäälestamist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing