Volvo võib teatada suurest kahjumist

30. aprill 2001, 11:44

Rootsi autotööstuskompanii Volvo AB võib sel nädalal avalikustada 4 kuni 5 miljardit Rootsi krooni (7-8,5 mld Eesti krooni) maksva mineva restruktureerimisprogrammi katmaks suurte veoautode tootmise moderniseerimist, teatab uudisteagentuur AFX viitega ilma allikateta uudisele ajalehes Financial Times.

Ühekordsed kulud, peamiselt USAs, tekitavad ettevõttele esimeses kvartalis 3,5 miljardi Rootsi krooni suuruse maksueelse kahjumi. Volvo, kes peaks kolmapäeval avaldama esimese kvartali majandustulemused, põhjendab tootmise rekonstrueerimise vajadust kõigi eelduste kohaselt nõudluse ja tootmise järsu kahanemisega Põhja-Ameerikas.

Volvo raskeveoautode müük USAs kukkus selle aasta esimese kuuga 38 protsenti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing