Marsis on koos mullivanni ja basseini võlud

02. mai 2001, 00:00

Aprilli algul jõudis müügile Eesti firma Aquator luksuslike massaa?ivannide Mars seeria, mis ühendab endas basseini ja tavalise vanni omadused.

Aprilli alguses ehitusmessil esmaesitluse läbinud neli erinevat Marsi massaa?ivanni mudelit on konkurente üllatanud nii uute materjalide, tehnoloogiate kasutamise, kui ka idee- ja konstruktsioonilahenduste osas.

Disainer Villi Pogga on Marsi disainimisel kasutanud põhimõtteliselt uut kontseptsiooni, kus tavapärase massaa?ivanni gabariiti (mõõdud 154×154 cm) on toodud Ameerikas laialt kasutatavate suurte Spa tüüpi basseinide elemente, nii et tegemist on justkui kaheosalise vanniga ? massaa?ivann ja tavaline n-ö mullivann. Mullivanni võimalus ehk siis õhupõhja olemasolu on küll vaid kahel kallimal mudelil, Mars Turbol ja Mars Turbo+SMil.

Siinkohal tasub eraldi esile tõsta just mudeli n-ö tõsisema massaa?iga varustatud ?lamamistooli? osa, kus kasutatakse basseinidelt pärit täisreguleeritavaid massaa?idüüse. 10 seljamassaa?idüüsi on samaväärsed suurte basseinide omadega, on ka korraliku sääre- või reiemassaa?i võimalus.

Vannis on kasutajatel võimalus valida mitme istumis- ja lamamisasendi vahel, erinevalt paljudest teistest massaa?ivannidest saab Marsis ka kõrvuti istuda.

Uudse konstruktsiooniga vanni juures on ka materjalikasutus uudne ja põnev. Kasutatud on nimelt Lucite akrüüli, mida tarbib kogu maailma vannitootjate koorekiht ? Jacuzzi, Harold Moor, Teuco jt. Lucite puhul on tegemist mitte pelgalt pinnakatte, vaid läbinisti värvilise materjaliga, mis UV-kiirguse ega kodukeemia puhastusvahendite toimel oma tooni ei muuda. Rikkast värvivalikust vääriksid esile tõstmist eelkõige kuldne, pronks, ka roostevaba terase toonis metallik.

Marsi lähim konkurent on Balteco kahekohaline vann Carmen, kuid selle massaa?iosa jääb Marsile alla. Teine Balteco mudel Camille on küll ühekohaline, kuid see-eest on massaa?iosa Marsiga peaaegu samal tasemel. Hinnalt on Balteco vannid umbes kümne tuhande krooni võrra Marsist odavamad.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:26
    Otsi:

    Ava täpsem otsing