Ringkäendus muinsuskaitses oli avalik saladus

03. mai 2001, 17:07

Tallinna kultuuriväärtuste ameti osakonnajuhataja Boris Dubovik otsustab, kas mõne vanalinna maja restaureerimisprojekt läheb käiku või mitte. Projekte koostab mitu firmat, nende hulgas ka Duboviku enda loodud OÜ Stenhus.

Eelmise suveni kuulus Dubovik oma ametnikutöö kõrval ka endaloodud Stenhusi juhatusse. ?Boris Duboviku kooskõlastuseta ei lähe sealt majast midagi välja,? ütles projekteerimisbüroo Vana Tallinn juhataja Kalli-Maia Holland.

Boris Duboviku n-ö oma firma on muinsuskaitsega tegelevate ametnike seas avalik saladus. Ühe ametniku väitel vaadati sellest mööda põhjusel, et Duboviku peetakse muinsuskaitseliselt missiooni- ja asjatundlikuks. Boris Dubovik ise ütleb, et on sidemed oma firmaga katkestanud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing