Tallinna börs hakkab kasumit taotlema

03. mai 2001, 17:19

Tallinna börsi aktsionärid valisid tänasel erakorralisel koosolekul uue nõukogu ning kinnitasid põhikirjamuudatuse, mille kohaselt saab börs kasumit taotlevaks ettevõtteks.

Börsi uude nõukokku kuuluvad eelmisest nõukogust Ühispanga turuanalüüsi divisjoni direktor Sven Kunsing, LHV osanik Rain Lõhmus, Microlinki juht Allan Martinson ja Hansapanga investeeringute juhtimise divisjoni direktor Priit Põldoja.

Uute liikmetena valiti nõukokku Eesti Panga osakonnajuhataja Sven Meimer, HEX Grupi president ja juhatuse esimees Jukka Ruuska, HEX Grupi asepresident Heikki Sirve ja HEX Grupi asepresident, kauplemise äriüksuse juhataja, arvelduste ning depositooriumi äriüksuse juhataja Jouni Torasvirta.

Börsi uus nõukogu valis tänasel koosolekul nõukogu esimeheks Jukka Ruuska.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing