Dinosauruste pereelu Heurekas

ÄP 04. mai 2001, 00:00

Soome teaduskeskuses Heureka võib järgmise aasta alguseni vaadata näitust dinosauruste elust. Iidsete olendite eluolu tuuakse vaatajani animeeritud mudelite abil, kus tõepärane liikumine ja heli loovad ettekujutuse sauruste igapäevatoimetustest. Nelja dinosauruse perekonna näite varal saab külastaja teada, mida loomad sõid, kuidas hoolitsesid järeltulijate eest, millised ohud neid varitsesid. Pesades võib näha pisikesi dinosaurusebeebisid. Näitlike dinosauruste kõrval on eksponeeritud Gobi kõrbest leitud päris sauruste jäänused. Näha on nii massiivseid skelette kui ka väikesi pesakesi. Ekspositsioon on sündinud koostöös Mongoolia teaduste akadeemia ja Londoni loodusloomuuseumiga.

Helsingi teaduskeskus Heureka
kuni 6.01.2001

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:09

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing