Harku valda kerkivad peremajad

ÄP 04. mai 2001, 00:00

Eelmisel nädalal kinnitas Harku vallavolikogu Teelahkme piirkonna detailplaneeringu, mis on 51 maja ehitamise alus. Juba varem oli volikogu otsustanud toetada teede ja tänavavalgustuse väljaehitamist 2 miljoni krooniga.

Harku abivallavanema Vello Viiburgi sõnul on detailplaneeringusse kavandatud ka lasteaed ja toitlustusasutus, mis aitavad muuta piirkonna mugavaks elukeskkonnaks.

ASi Merko Ehitus ehitusdirektor Ott Kikkas ütles, et trasside ja teede rajamine algab juunis. Juulis on plaanis alustada majade ehitamist. ?Majahuviline saab valida erineva suuruse ja lahendusega elamute vahel, mis on varustatud autovarjualuse või garaa?i, majandusruumi ja terrassiga,? märkis ta.

Hansapanga eralaenutoodete arendusosakonna juhataja Kersti Arro sõnul on pärast Peremaja projekti väljakuulutamist talvel selle vastu huvi väljendanud mitukümmend inimest. Peremaja ostjatele pakub Hansapank kodulaenu kuni 30 aastaks, mille kuumakse algab 3875 kroonist, arvestades eluasemelaenu intresside maksusoodustust. Sellise kuumaksega saab 98ruutmeetrilise üldpinnaga elamu ja 800ruutmeetrilise kinnistu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing