3 mai 2001

Isamaaliit ootab etteheiteid Mõisa kohta kirjalikult

Isamaaliitlase Andres Herkeli sõnul ootab erakond oma koalitsioonikaaslaste Mõõdukate ja Reformierakonna etteheiteid Tallinna linnapea Jüri Mõisa aadressil kirjalikult.

Postimees online intervjuu Herkeliga:

Milliseid etteheiteid Reformierakond ja Mõõdukad tänasel kohtumisel Isamaaliitlasest linnapea Jüri Mõisa suunas tegid?Ootame neid etteheiteid kirjalikult ja konkreetselt. Ei oma muid volitusi siin selle kohtumise kohta infot anda kui, et täna lepiti kokku, et töörahu tuleb koalitsioonis tagada ja koalitsioon peaks jätkama. Samuti on Reformi ja Mõõdukate poolt edastatud tungiv palve kaaluda Jüri Mõisa sobivust linnapea kohale, millega Ismaaliit kahe nädala jooksul tegeleb.

Millal need etteheited peaksid laekuma?

Me ootame neid võimalikult kiiresti, kuid täpset aega täna maha ei pandud. Loogiline oleks kui need sisalduksid näiteks võimalikus umbusaldusavalduses Jüri Mõisale.

Kas Isamaaliit on sundseisus, et linnapea tuleb välja vahetada?

Seda Isamaaliit hakkabki nüüd arutama, ma ei avalda siin oma isiklikku arvamust. Selgus peaks tulema kahe nädala jooksul. Erakonna juhatus on koos ülejärgmise nädala esmaspäeval, Tallinna piirkonna juhatus koguneb koos volikogu fraktsiooniga juba täna, kuid kindlasti ei kujundata nii kiiresti mingeid seisukohti.

Hetkel kuum