Seksuaalselt vabameelsed suhtesõlmed

Lauri Kaare 04. mai 2001, 00:00

Rainer Werner Fassbinderi näidendi ?Tropfen auf Heisse Steine? (?Veepiisad tulistel kividel?) põhjal vändatud must komöödia viib kinokülastaja seksuaalselt vabameelsele 1970ndate Saksamaale, kus 50aastase kogenud ärimehe korteris hakkavad vaataja ees lahti põimuma kahe mehe ja hiljem ka nende sõbrannade sassiläinud suhted. Nooruke Franz (Zidi), kes satub Leopoldi (Giraudeau) seksuaalse sarmi lõksu, armub mehesse ning jääb Leopoldi korterisse elama, tahtmata enam midagi kuulda endisest tüdruksõbrast Verast (Sagnier).

Kui suhted Leopoldi ja Franzi vahel jahenevad ja esimene pikkadel ärireisidel üha kauemaks jääb, otsustab Franz tagasi Vera juurde minna. Leopoldi ootamatu kojujõudmine lööb noorpaari plaanid segi, liiatigi, kui ootamatult seisab ukse taga ka Leopoldi endine armastatu Anna (Thomson) ja nõuab sissepääsemist.

Tänapäeva Prantsusmaa ühe põnevaima ja isikupäraseima re?issööri Francois Ozoni kolmas täispikk mängufilm oli 2000. aasta Berliini filmifestivali konkursiprogrammis üks huvitavamaid ja oodatumaid linateoseid ning võitis seal gay- ja lesbifilmide kõrvalprogrammi peaauhinna Teddy Bear.

Veepiisad tulistel kividel
Prantsusmaa 2000
alates 4. maist
Coca-Cola Plazas

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing