Arvutitootja Dell jätkab armutut kulude kärpimist

ÄP Online 07. mai 2001, 00:00

Neljapäeval investeerimispanga Merryll Lynch korraldatud riistvara tehnoloogiale pühendatud konverentsil ütles Delli asepresident arengu ja tehnoloogia alal Tom Meredith, et Dell võitis liidripositsiooni seniselt turuliidrilt Compaq Computer Corp.-ilt kulude kontrolli ja agressiivsele hinnapoliitikaga.

Vastates küsimusele, kas kulude alandamise osaks on ka vallandamised, vastas Meredith: ?Kindlasti.?

Nädala alguses keeldus Dell kommenteerimast järjest kasvavaid spekulatsioone uute koondamiste kohta. Veebruaris teatas kompanii esimesest suuremastaabilisest koondamisest, mis hõlmab 1700 inimest ehk 4 protsenti personalist.

Alates septembri lõpust, kui ilmnesid esimesed signaalid selle kohta, et arvutite turul hakkab minema halvemini, on Delli aktsia kaotanud 20 protsenti oma väärtusest. Delli aktsia langes 6,7 protsenti 24,93 dollarini.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing