Algab aktsiamäng 1,5 mln kroonise peaauhinnaga

ÄP Online 08. mai 2001, 00:00

Aktsiamängus osalejad saavad moodustada maksimaalselt kaks virtuaalportfelli. Mängus arvestatakse teenustasuga 0,5 protsenti tehingu summast (minimaalselt 10 eurot tehingu kohta). Päevas ei saa teha enam kui 15 tehingut, neist maksimaalselt viis limiteeritud hinnaga tehingut. Ostu hetkel ei saa paigutada enam kui 20 protsenti portfelli väärtusest ühte aktsiasse.

Mängus on 14 riigi börside aktsiavalik, esindatud on Amsterdami, Brüsseli, Frankfurdi, Helsingi, Kopenhaageni, Lissaboni, Londoni, Luksemburgi, Madridi, Milano, Pariisi, Stockholmi, Viini ja Zürichi börs.

Mängust osavõtu tasu on 15 eurot (235 krooni), registreerimisvormi täitmise tasu on 12 eurot (188 krooni). Maksta saab krediitkaardi või pangaülekandega, ülekandega maksmise puhul tahetakse veel teenustasu 1,50 eurot (24 krooni).

Mäng algas 28. aprillil, seoses tehniliste probleemidega antakse mängule uus start 9. mail.

Mullu osales sama korraldaja poolt organiseeritud analoogses mängus ligikaudu 30 Eesti mängijat. Internetipõhise mänguga saab liituda aadressil http:/www.eurostockmaster.com .

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing