Eesti kergejõustiklastel pole kohta treenimiseks

08. mai 2001, 08:42

Tallinna suuremate staadionite üheaegse remondi tõttu peab Eesti kergejõustikueliit treenima välismaal või lähimal korralikul staadionil Haapsalus, kirjutab Eesti Päevaleht.

?Treeningkaaslastega leppisime kokku, et mai keskel läheme Haapsalu staadionile treenima, sest Tallinnas ei leidu enam ühtegi korralikku vabaõhu treenimiskohta,? lausus Eesti parim odaviskaja Andrus Värnik (23).

Kuna Kadrioru ning Kalevi staadion on remondis, tuleb Värniku sõnul ilmselt terve suvi harjutada pealinnast väljas.

Eesti kergejõustikuliidu peasekretär Peeter Tishler ütles, et tänavu harjutas välismaal rekordiliselt palju Eesti kergejõustiklasi, aprillis oli võõrsil vormi timmimas 38 sportlast.

?Otseselt ei olnud välismaale sõitmine tingitud sellest, et staadionid remondis olid, vaid lihtsalt kergejõustikuliit leidis lisavõimalusi sportlaste toetamiseks,? sõnas Tishler. ?Kuid kindlasti kompenseeris välismaale minek probleemi ja sportlastele polnud see nii suur katastroof. Ma ei usu, et juhtunu avaldaks suurt mõju kergejõustiklaste vormile suurvõistlustel.?

Kadrioru staadioni direktori Olavi Sikka hinnangul võinuks staadionite parandamist kooskõlastada. ?Omanikud on küll erinevad, kuid sellegipoolest on tekkinud imelik olukord, et kaks suuremat staadionit on korraga rivist väljas,? ütles ta.

Kadrioru ja Kalevi staadioni remont peaks lõppema juuli alguses.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing