8. mai 2001 • 1 min
Jaga lugu:

Maakonna piire ületav omavalitsus päästab kaks valda ääremaastumisest

Raplamaa ja Pärnumaa piirile tekkiv uus omavalitsus päästab Järvakandi ja Kaisma valla ääremaastumisest, ütles Järvakandi vallavanem Tõnu Saar.

Saare sõnul liituks vastasel korral Järvakandi suure Rapla vallaga ja Kaisma Vändra vallaga. 'Saaksime uues volikogus 1-2 kohta, mis kindlasti poleks rahuldav,' nentis Saar. 'Sisuliselt tähendaks see meie ääremaastumist.'

Saar lisas, et kindel pole valla tulevikus veel miski, kuna selle piirkonna saatuse peab otsustama rahvaküsitlus. Saare kinnitusel on siseminister Tarmo Loodus kahe valla poolt pakutud variandi mõistlikuks tunnistanud.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt