Raeköök müüdi pea alghinnaga tuntud riiulifirmade valmistajaile

11. mai 2001, 08:56

Tallinna elamumajandusamet müüs kolmapäeval avalikul kirjalikul enampakkumisel vanalinnas asuva restorani Raeköök kinnistu alghinnast 1000 krooni kallimalt ehk 11,731 miljoni krooniga peamiselt vene keelt kõnelevate ärimeeste seas tuntud riiulifirmade müüjatele Aleksei Saaremägile ja Leonid Agejevile.

Elamumajandusameti müügi- ja hankeosakonna juhataja Udo Klopets ütles, et enampakkumisel oligi vaid üks ostja, mainitud meeste nimel olnud OÜ Escado Grupp. Lisaks kuulub firma esindajate hulka Indrek Ergma.

Klopets lisas, et tegelikult esindas ostjaid üks advokaat, kuid see ei olnud tema sõnul Margus Fink, kes on mainitud meestega varem koostööd teinud ja on oma firmagi ostnud nende büroost Larssen.

Agejev ja Saaremägi on olnud ka mitme varem Tallinna linnalt vara ostjate esindajad. Nad kuuluvad Tallinna Ärikeskuse nõukogusse, nende nimele taheti rendile anda eelmisel sügisel Tallinna linna külalistemaja Särgava tänaval. Eelmisel aastal üritas linnavolikogu liige Sergei Ivanov Agejevit panna volikogu rahanduskomisjoni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing