Laari valitsus toetab ehitajaid, mitte peresid

14. mai 2001, 00:00

Peaminister Mart Laar räägib pidevalt sellest, kuidas Isamaaliit ikka toetab ja tahab veel rohkem toetada Eesti perekonda. Kui asi sõnadelt teoks läheb, kisub nagu ikka kiiva ? Laari valitsus on saanud maha ehitusseaduse eelnõuga, mis edaspidi võtab enamikul eestimaalastest võimaluse ise oma kätega kodu rajada. Vähe sellest ? seadusel on tagasiulatuv jõud. Kas Laar hakkab buldooseriga üle Eesti platsi puhtaks lööma?

Eelnõu koostajad pasundavad võitlusest musta töö ja palgaga. Sõda käib aga rahvaga. Eelnõu tagant paistab ehitusfirmade tubli lobby ? kui seadus jõustuks, jääks majaehitamine üksnes nende pärusmaaks. Ja kolmikliidule oleks nähtavasti ehitajaist sponsorid garanteeritud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing