BNS on ülekapitaliseeritud

15. mai 2001, 16:00

BNSi nõukogu esimehe Allan Martinsoni sõnul ei vaja ettevõte investeeringuid. 'BNS on niigi ülekapitaliseeritud,' sõnas ta.

Äsja 85protsendilise suurosaluse omandanud Kauppalehti kavandab siiski ettevõtte online uudiste turuosa suurendamist ja uute toodete pakkumist. Kauppalehti Online peatoimetaja Eero Tuomisto sõnul ei ole neil kavas suuri muudatusi BNSi koosseisus.

?Ettevõte on kasumlik ning neil läheb hästi,? ütles Tuomisto. 'Kuna koostöö, kaubandus ja reisimine Eesti ja Soome vahel pidevalt kasvab, on selge, et vajadus täpse informatsiooni järele kasvab mõlemal pool,? rääkis Tuomisto. ?Tallinna ja Helsingi börsi ühinemine on hea näide.?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing