Majandusministeerium uurib riigihangete ameti juhi tegevust

15. mai 2001, 14:30

Majandusministeeriumi avalike suhete juhi kohusetäitja Karin Närep kinnitas, et majandusministeeriumis valmib tänase päeva jooksul avalik teade selle kohta, kuidas ja mida teeb ministeerium seoses tänases Äripäevas ilmunud esiküljeartikliga.

Äripäeva tänane esiküljeteema puudutab riigihangete ameti peadirektori Ülo Sarve võimalikku kasusaamist riigihangete bülletäänide väljaandmisel. Nimelt kuulub Sarv koos oma asetäitja Tom Annikveega bülletääni kirjastamisega tegeleva ühingu juhatusse.

Mittetulundusühinguna registreeritud Eesti Kaubanduse ja Logistika Ühing on lihtsate arvutustega teeninud aastas ligi 900 000 krooni lisaraha.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing